Істрія успіху су-шефа: інтерв'ю з Євгеном Нігай
Євгеній Нігай є власником мережі суші-ресторанів Cafe Cheff і Food Delivery, проводить кулінарні майстер-класи для дітей та розробляє нові рецепти для своїх закладів.
Початок кар'єри
Компанія SPmarket отримала ексклюзивне інтерв'ю з людиною, яка має унікальний шлях до успіху
✨ Знайомство з професійною кухнею почалося в 2007 році. Тоді брат Євгенія запропонував звичайному студенту з Дніпра піти на підробіток сушиста в мережі ресторанів "Сен-су-які". Завдяки своєму перфекціонізму, педантичності та лідерським навичкам вже за 8 місяців роботи Євгеній став су-шефом. За час роботи на цій посаді він відкрив понад 8 закладів.
🌸 З 2014 року Євгеній працював у ресторані "Три виделки", де оволодів новим стилем приготування їжі тепан-які. Після чого був призначений на посаду су-шефа.
Сьогодні
💎 У 2021 році Євгеній вирішив спробувати відкрити власну мережу. На початку він мав лише невелику квартиру та бажання створити власний заклад, а сьогодні – два заклади з 22 робітниками, які перебувають у постійному штаті. І це лише за 2 роки роботи. З початком відкриття власної справи Євгеній не мав жодного вихідного дня. Він вважає, що для досягнення успіху потрібно не шкодувати та працювати 25/8.
🥇 У майбутньому Євгеній планує розширювати свій бізнес по всій Україні, з перспективою виходу на європейський ринок.
Дізнайтеся більше про діяльність Євгенія в Instagram
Посилання на особисту сторінку Євгенія
Посилання на робочу сторінку Food Delivery